20 juni 2022 – VOORSTELLING CARGO

Leden van Business Club Grou zijn uitgenodigd om de voorstelling Cargo gratis bij te wonen op 20 juni 2022 vanaf 20.00 uur.

Cargo:

Het wereldberoemde Duitse theatergezelschap Rimini Protokoll brengt voor het eerst een bezoek aan Fryslân. Een voormalige koelwagen is omgebouwd tot een rijdend theater. Waar vroeger diepgevroren goederen opgestapeld stonden, staat nu een tribune klaar voor een 46-koppig publiek.

Tijdens een reis van ongeveer honderd minuten hoort het publiek de levensverhalen van de twee Friese vrachtwagenchauffeurs terwijl ze praten over hun werkomstandigheden en anekdotes delen over het leven op de weg. Het tien meter lange venster geeft het publiek uitzicht op het voorbijtrekkende landschap. Door het groene, pastorale en toch agrarische geïndustrialiseerde landschap rond Leeuwarden vervoeren de twee chauffeurs het publiek van melkveebedrijven naar de verschillende locaties van de zuivelindustrie.

Cargo Friesland is een performance die aanvoelt als een roadmovie. Een Friese Route 66. Het wordt begeleid door een soundtrack die synchroon loopt met de wereld aan de andere kant van de ruit. Onverwachte ontmoetingen en locaties zullen het publiek verrassen.

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse om dit bijzondere evenement bij te wonen? Dan zien we je aanmelding graag vóór maandag 13 juni tegemoet via info@businessclubgrou.nl.

Helaas is er ruimte voor slechts vier leden met twee vrijkaarten. Mochten er meer aanmeldingen binnenkomen dan worden de vrijkaarten vergeven op basis van verloting.

Na je aanmelding ontvang je op 14 juni 2022 bericht of je al dan niet bent uitgeloot voor ontvangst van twee vrijkaarten.

Met vriendelijke groeten,

Mirjam Bos, Sabina Rietveld, Ronald Visser, Martijn Bijl en Ivo Krikke