BusinessClub Grou leden luiden de zomer in

Hard werken wordt in Grou afgewisseld met aangenaam zakendoen tijdens gezellige borrels, constructieve netwerkbijeenkomsten en informatieve bedrijfspresentaties georganiseerd door BusinessClub Grou, haar leden en relaties.

Op 16 juni trapte Bistro Pinot af met een sfeervolle borrel in Franse stijl. De feestelijke ontvangst met bubbels werd opgevolgd door exclusieve canapés en amuses bouches. Bij Paviljoen Prikmar verzorgde Vos Catering op 12 juli een heerlijke barbecue om de zomer van 2022 in te luiden. Na een aantal druilerige dagen, waren de weergoden de ondernemers goedgezind. Het terras van Paviljoen Prikmar was dan ook het perfecte decor voor ’s zomers tafelen.

De plezierige ambiance tijdens de afgelopen Business Meetings smaakt naar meer. Na een korte onderbreking tijdens de zomervakantie volgen daarom in september alweer de volgende activiteiten voor leden en introducées. Raadpleeg regelmatig de agenda op onze website voor aankondigingen van nieuwe Business Meetings.

Ben je ondernemer in Grou of als ondernemer woonachtig in dit prachtige dorp, maar nog geen lid? Voel je dan van harte uitgenodigd om sfeer te komen proeven tijdens een van onze bijeenkomsten. Meld je interesse via het contactformulier. Sluit je je liever meteen aan? Vul dan eenvoudig het inschrijfformulier in op onze website.

Wij wensen je een fijne zomer en begroeten je graag weer in september.

Met zonnige groet,

Mirjam Bos, Sabina Rietveld, Martijn Bijl, Ronald Visser en Ivo Krikke
Bestuur BusinessClub Grou