11 januari 2023 – BCG NIEUWJAARSBORREL

,

We wensen je een gezond, liefdevol, gelukkig en zakelijk succesvol 2023. Dat doen we natuurlijk het liefst persoonlijk tijdens de BCG-Nieuwjaarsborrel op 11 januari om 17.00 uur bij Vakgarage A32 aan de Dobbe 2 in Grou.

Tië-Ids Breeuwsma heeft een feestelijke ‘bubbel’ uitgekozen om het nieuwe ondernemersjaar stijlvol in te luiden en het team van Restaurant Beslag verzorgt verrassend lekkere borrelhapjes.

Tijdens de BCG-Nieuwjaarsborrel is er speciale aandacht voor de bekendmaking van de te realiseren Kerstwens voor de Grouster gemeenschap uit de Kerstwensenboom. De aanwezigen bij het BCG-Kerstdiner 2022 hingen de Kerstwensenboom enthousiast vol met mooie wensen. Voorafgaand aan de BCG-Nieuwjaarsborrel wordt, onder toeziend oog van Notaris Mirjam Bos, geloot om de in 2023 waar te maken wens.

Kom je op 11 januari 2023 om 17.00 uur ook een toost uitbrengen op het nieuwe jaar bij Vakgarage A32? Stuur je aanmelding aan Sabina en Annemieke en laat in je berichtje even weten met hoeveel mensen je komt.

Met hartelijke groeten,

Mirjam Bos, Sabina Rietveld, Martijn Bijl, Ronald Visser en Ivo Krikke