17 februari 2023 – IJSKOUDE FOCUS VOOR 2023

,

IJskoude focus voor het behalen van doelen is het thema van de Business Meeting op 17 februari 2023. En daarvoor nodigen wij je om 15.00 uur van harte uit bij de Elfstedenhal in Leeuwarden.

Na een warm ontvangst met koffie en oranjekoek vestigt Sjoerd Hardeman, Senior onderzoeker bij de Rabobank, aandacht op voorziene financiële trends en ontwikkelingen voor 2023 in Noord-Nederland/Fryslân. De inzichten bieden je handvatten bij het stellen of bijschaven van je ondernemersdoelen.

Na een intensief half uurtje met cijfers te hebben gestoeid, benaderen we het concept focus vanuit een verrassende invalshoek. We gaan het ijs op om onder begeleiding van deskundigen de magie van de sport curling te ontdekken.
Ondergedompeld in winterse sferen sluiten we deze middag af met een borrel en een heerlijk stamppotten buffet.

Het programma ziet er als volgt uit:
15.00 uur        Ontvangst met koffie/thee en oranjekoek
15.15 uur        Financiële trends en ontwikkelingen 2023 Noord-           Nederland/Fryslân door Sjoerd Hardeman, Senior onderzoeker bij de Rabobank
15.45 uur        Curling clinic
17.15 uur        Borrel en stamppottenbuffet

Kledingadvies curling clinic: Warme comfortabele kleding en platte schoenen.

Ben je er 17 februari ook bij? Stuur je aanmelding voor 14 februari naar Sabina en Annemieke. Wij kijken ernaar uit om je op 17 februari om 15.00 uur te ontmoeten bij de Elfstedenhal in Leeuwarden.

Met hartelijke groeten,

Sabina Rietveld, Mirjam Bos, Martijn Bijl, Ronald Visser en Ivo Krikke
BusinessClub Grou