IJskoude focus werd een warm onthaal

Vrijdag 17 februari togen BusinessClub Grou leden naar De Elfstedenhal. Na een warm onthaal met koffie, thee en heerlijke oranjekoek introduceerde BusinessClub Grou lid Arjan Eerhart, MKB Adviseur Rabobank, zijn collega Sjoerd Hardeman. De Senior Onderzoeker bij de Rabobank deelde zijn inzichten over financiële trends en ontwikkelingen in Noord Nederland. Waaardevolle informatie voor de zakelijke focus van veel BusinessClub Grou leden.

Om de informatie te laten bezinken, werd de focus verlegd op een actieve curling clinic. Vol passie namen de curlingmeesters hun leerlingen mee in de geheimen van de topsport.

De intensieve clinic werd gezellig afgesloten met een welverdiende stamppotten maaltijd en een inspirerende presentatie over De Elfstedenhal door Wiep Schuurmans.