24 maart 2023 – AMUSETOUR MET MOORDMYSTERIE

,

Het OM doet een beroep op jou om je op 24 maart om 18.00 uur in te zetten als gelegenheidsdetective voor het forceren van een doorbraak in het ingewikkelde onderzoek naar het overlijden van de beroemde en succesvolle chef-kok van Hotel Oostergoo, Alexander de Meester.

De met Michelinsterren bekroonde en geliefde chef viel onlangs met zijn neus in zijn eigen culinaire hoogstandje, het oh zo beroemde vispasteitje. Hij liet pardoes het leven in het restaurant van Hotel Oostergoo. Een toevallig aanwezige lijkschouwer stelde vast dat Alexander gestikt is in een graatje.

Maar…. Was dit de echte doodsoorzaak? Boze tongen fluisteren dat de charmante en flamboyante chef betrokken was bij zaken die het daglicht niet konden verdragen. De geruchten zijn erg hardnekkig. Het helpt niet mee dat er links en rechts zeer verdachte personen en omstandigheden opduiken. Inmiddels is het hele dorp in de ban van de dood van Alexander.

Om de gemoederen in Grou te sussen stelt het openbaar ministerie een onderzoek in. Het lastige onderzoek leidt jou en andere gelegenheidsdetectives in groepen langs de Grouster horeca. Terwijl de restaurateurs je imponeren met heerlijke amuses, vertellen aanwezige familieleden, vrienden en collega’s van Alexander hun verhaal. Onderweg lichten experts tipjes van de sluier. Let onderweg vooral ook op nonverbale details.

Wil je ook deel uitmaken van het onderzoeksteam? Schrijf je dan snel in. Er is slechts ruimte voor een bepaald aantal gelegenheidsdetectives. Geef bij je aanmelding aan met hoeveel mensen je deelneemt en hoe de detectives heten. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met belangrijke details voor je onderzoek. De kosten voor deelname bedragen € 27,50 per persoon (Amuses en animatie inbegrepen). Bij de bevestiging van inschrijving ontvang je een betaallink. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.