11 mei 2023 – BCG ON TOUR MET HET GROUSTER SKÛTSJE

,

Met de start van het Skûtsjesilen, traditioneel in Grou, zijn de wedstrijd en het dorp onlosmakelijk met elkaar verbonden. We weten natuurlijk ook allemaal van de prachtige resultaten die Douwe Visser met zijn bemanning tijdens de laatste edities van het Skûtsjesilen wist te behalen. We voelen ons dan ook vereerd dat Jan Feike Hoekstra en de bemanning van het Grouster Skûtsje ons dit jaar, letterlijk aan de vooravond van opening watersportseizoen in Grou, meenemen voor een bijzondere zeilervaring op het Grouster Skûtsje.

Op 11 mei 2023 ontmoeten we elkaar om 15.30 uur uit bij Paviljoen Prikmar. Na een korte introductie in de wereld van het Skûtsjesilen door Jan Feike Hoekstra, is het alle hens aan dek op het skûtsje. De zeilen van de Grouster legende worden gehesen voor een onvergetelijke zeilervaring. Rond 18.00 uur meren we weer aan bij Paviljoen Prikmar. Ter afsluiting van een onvergetelijke middag ‘hijsen’ we vervolgens gezamenlijk het glas op een mooi watersportseizoen in Grou.

We kunnen ons voorstellen dat je, als lid van BusinessClub Grou dit speciale evenement wil bijwonen. Vooraf inschrijven is echter noodzakelijk. Meld je voor dinsdag 9 mei aan bij Sabina Rietveld en Annemieke Steemers. Je ontvangt na je inschrijving zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Graag tot donderdag 11 mei om 15.30 uur bij Paviljoen Prikmar.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BusinessClub Grou
Ivo Krikke, Mirjam Bos, Sabina Rietveld, Ronald Visser en Martijn Bijl