Nieuws van Winkelhart

Nieuws van Winkelhart "De Buorren"

Dit voorjaar zijn er 6 nieuwe ( sommige tijdelijke ) winkels bijgekomen in het centrum van Grou. Menig in- en omwonenden, maar ook de toerist was aangenaam verrast en ervaarden nieuwe energie in Grou. De hangende bloembakken, het fotoproject, de komst van het VVV kantoor, de nieuwe aanpak van de havenmeesters en vele andere positieve ontwikkelingen maakten het een goede zomer.

Begin dit jaar is er een BCG werkgroep Detailhandel om de tafel gaan zitten om te kijken hoe er nog meer samengewerkt kan worden onderling en met andere werkgroepen/ verenigingen. De eerste periode is gebruikt om met elkaar te brainstormen en ideeën uit te wisselen. Vervolgens heeft er een
“ winkeliersborrel “ plaats gevonden om met elkaar in gesprek te gaan. Resultaat van deze borrel is dat er een Kerst werkgroep is samengesteld met als doel in het centrum Kerst decoratie neer te zetten/ op te hangen en een Kerstmarkt te organiseren. Samen met de BCG werkgroep Horeca is besloten Kerstmarkt te combineren met ‘ een nieuwe ‘ Proef Grou in het weekend van 10 & 11 december. Er zullen allerlei activiteiten plaats vinden en de Kerstman ontbreekt zeker niet.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Vul uw emailadres in