Logistieke uitdaging Krikke culinair Grou

Krikke-culinair-Grou-horeca-open

Grou – Met een dubbele vervoerscapaciteit zet Krikke Culinair uit Grou vandaag alle zeilen bij om de horeca in het Noorden op tijd te bevoorraden. “Het is voor ons echt een logistieke uitdaging om alles op tijd te leveren”, zegt directeur Ivo Krikke. 

“Het is natuurlijk enorm goed nieuws dat de horeca weer los mag”, klinkt het opgelucht uit de mond van Grouster ondernemer. “De goederen op tijd leveren is één ding, het zelf in huis krijgen was ook een uitdaging. Gelukkig doen alle leveranciers flink hun best om het een dag na bestelling geleverd te krijgen. Dat lukt ook meestal.”

Restaurants in Grou

Ook de horeca in Grou maakt zich klaar om weer de heerlijkste gerechten te gaan serveren. Zo openen Bistro Pinot en het Theehuis in Grou vandaag al hun deuren om te komen eten en ontvangen Barteles Diner en Amicaal vanaf donderdag weer gasten.

Theehuis-Grou-vandaag-weer-open

Theehuis Grou ook vandaag weer open.

Spannend

De afgelopen dagen waren spannend voor horeca-ondernemers in Friesland. “We houden wel altijd regelmatig contact met onze klanten en proberen elkaar in deze vreemde tijd toch te ondersteunen. Het was alleen zaak om op de juiste tijd de goede spullen in huis te krijgen. We hielden er al rekening mee dat de horeca open zou gaan”, aldus een gemotiveerde Ivo Krikke.

Hectisch

Tussen de berichtgeving gisteravond zeven uur en vanochtend vijf uur was het hectisch en dus flink gas geven voor culinaire groothandel uit Grou. “Ja, het is echt geweldig goed nieuws dat onze klanten weer aan de slag kunnen. Voor sommige restaurants is het nu wel moeilijk om hun personele bezetting op orde te krijgen. Het is gewoon lastig om alle vacatures op dit ogenblik in te vullen. Gelukkig heeft Krikke Culinair daar geen last van.”

Normaal is het in de horeca in januari en februari rustiger, maar daar is onder deze bijzondere omstandigheden geen sprake van. De horeca is opgelucht dat ze vanaf vandaag weer hun gasten mogen ontvangen.

Goede communicatie

Ivo Krikke is ook als voorzitter van de Businessclub Grou goed te spreken over de communicatie met de Gemeente Leeuwarden. Wethouder Abel Reitsma en burgemeester Sybrand Buma doen er volgens hem alles aan om de horeca te ondersteunen en te informeren.

horeca inspiratiedagen Grou Krikke Culinair

Horeca Inspriratiedagen

Nu de boel weer op gang komt leek het Krikke Culinair een goed idee om nieuwe en toekomstige relaties op inspiratievolle wijze te gaan informeren met welke mooie producten er gewerkt kan worden. Hiervoor staan de Horeca Inspiratiedagen op 1 en 2 maart op het programma. “Dit is een business to business event op onze locatie in Grou, die wij in samenwerking met LA Streetfood organiseren.”

Horecaondernemer

Het is een beurs die 100% gericht is op de chef en de horecaondernemer. Verschillende exposanten demonstreren nieuwe producten en concepten voor restaurants, strandpaviljoens, lunchrooms, eetcafés en grand cafés.

Uitnodiging

Ivo Krikke nodigt ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe van harte uit om in Grou letterlijke de proef op de som te nemen. Elke Nederlander wil straks in de zomer genieten van de rust en de gastvrijheid in de prachtige Noordelijke provincies. En dan moet jij, als horecaondernemer, er weer helemaal klaar voor zijn. Geef je als horecaondernemer nu op en klik hier !