Hackhelpdesk.nl speciaal voor ondernemers en alle betrokkenen

Op hackhelpdesk.nl zie je wat je kunt doen om een aanval te voorkomen en direct welke acties je kunt nemen als je slachtoffer bent geworden van cybercrime. Cybercrime, 1 op de 5 ondernemers krijgt er helaas mee te maken. En dat heeft vaak grote gevolgen: je raakt grote geldbedragen of al je gegevens kwijt. In sommige gevallen wordt zelfs je hele bedrijfsvoering platgelegd. Wat kun je dan het beste doen? Hackhelpdesk.nl biedt eerste hulp bij cybercrime.

Je kunt zelf veel doen om cybercriminelen zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Op Hackhelpdesk.nl leggen we je uit hoe je ervoor zorgt dat jouw basisbeveiliging op orde is. Ook vind je er een overzicht van de meest voorkomende vormen van cybercrime met tips hoe je voorkomt dat je er slachtoffer van wordt.

Wat doet het met jouw bedrijf, je team, je relaties en met jou als ondernemer als je gehackt wordt? https://lnkd.in/dhQ5G4wq Ondernemer Xander Koppelmans kan het je helaas vertellen. Door een cyberaanval ging zijn bedrijf uiteindelijk failliet.

Wil je weten wat we in Noord-Nederland (nog meer) doen om de cyberweerbaarheid te vergroten? Neem dan contact op met MKB Cyber Campus, www.mkbcybercampus.nl/ Nienke Hoeksma, nienke.hoeksma@mkbcybercampus.nl PVO Noord-Nederland/het CCV, Rini ten Grotenhuis, rini.tengrotenhuis@hetccv.nl