20 december 2023 – GLÜHWEIN & SNERT

,

Voordat we het 89e BusinessClub Grou jaar, vol mooie activiteiten en bijzondere ontwikkelingen, achter ons laten en 2024 met frisse energie verwelkomen, maken we graag nog een keer van de gelegenheid gebruik om elkaar te ontmoeten.

We nodigen je van harte uit om op 20 december naar het in Kerstsfeer gedompelde winkelgebied van Grou te komen. Vlak voor de klok van de Sint Piterkerk 19.00 uur slaat, telt de Kerstman de laatste seconden af. Om klokslag 19.00 uur verlichten de ondernemers hun kerstversieringen en openen zij de deuren voor een speciale Kerstkoopavond.

Onder het genot van een live-muziekoptreden van Arnold Postma genieten we met elkaar van de glühwein van de Silersshop, huisgemaakte snert van Het Vers Atelier en roggebrood van Echte Bakker Marten Boonstra dat is belegd met katenspek van Het Vers Atelier. Hou je meer van warme chocolademelk en koekjes? Dat komt goed uit. Die zijn natuurlijk ook verkrijgbaar.

Als BusinessClub Grou lid ontvang je consumptiemunten voor Glühwein & Snert met roggebrood en katenspek, warme chocolademelk en koekjes. Deze liggen, na ontvangst van je aanmelding, klaar in de muntenkiosk bij It Beaken. Hier kan je eventueel ook extra munten kopen. Glühwein & Snert, warme chocolademelk & koekjes zijn hier ook verkrijgbaar, maar ook in de kraam van Moai Mode en bij de Thuiskamer.

Tijdens zijn verblijf logeert de Kerstman bij De Thuiskamer. Vergeet hem niet een bezoekje te brengen. Hij verwacht je tussen 19.00 en 21.00 uur.

Laat via een mail (info@businessclubgrou.nl) aan Sabina en Annemieke weten of je komt en met hoeveel mensen, dan reserveren zij vast consumptiemunten. We kijken ernaar uit om je op 20 december tussen iets voor 19.00 en 21.00 uur te ontmoeten in het centrum van Grou.

Met vriendelijke groeten,

Ivo Krikke, Sabina Rietveld, Mirjam Bos en Ronald Visser