9 januari 2024 – NIEUWJAARSBORREL

,

We wensen jou, als BCG-er en je dierbaren een gelukkig, gezond en succesvol 2024. Omdat BusinessClub Grou 90 jaar bestaat beginnen we het jaar feestelijk met een ‘nieuwjaarsborrel’ op dinsdag 9 januari om 19.30 uur bij het Theehuis. Natuurlijk hopen we dat je erbij bent.

Eén van de belangrijkste kenmerken van BusinessClubs is het onderling netwerken in een ongedwongen sfeer. Tijdens de borrel willen we juist dat netwerken stimuleren. De afgelopen jaren zijn er immers veel nieuwe leden aangesloten die zich graag voorstellen en die het op hun beurt fijn vinden om kennis te maken met leden die al langer lid zijn.
Denk je dat iedereen wel weet wat je doet? Wij dagen je uit om je te presenteren en in maximaal anderhalve minuut eventuele nieuwe ontwikkelingen in je organisatie of interessante nieuwtjes over je werk of branche te delen.

Kortom: We nodigen je van harte uit voor deze speciale borrel en moedigen je aan om maximaal anderhalve minuut op de zeepkist te springen voor een live gesproken presentatie over je organisatie of werk. Voel je tot dat laatste echter niet verplicht.

Meld je aan bij Sabina en Annemieke en laat bij je aanmelding weten met hoeveel mensen je komt en of je wil presenteren. Sabina en Annemieke maken een programma voor de avond waarin jouw eventuele mondelinge presentatie wordt meegenomen.

We kijken ernaar uit om je op 9 januari om 19.30 uur te ontmoeten bij Het Theehuis en om samen met jou het glas te heffen op een jaar vol nieuwe uitdagingen en kansen.

Met vriendelijke groeten,

Ivo Krikke, Sabina Rietveld, Mirjam Bos en Ronald Visser