14 februari 2024 – DE TOCHT

,

Op woensdag 14 februari beleven we de tocht der tochten via de avondvoorstelling van De Tocht in het speciaal gebouwde Friso Theater aan de Newtonweg in Leeuwarden.
De ontvangst is tussen 18.30 en 18.45 uur in een speciaal voor BusinessClub Grou gereserveerde VIP-ruimte. Na ontvangst met warme chocolademelk, koffie of thee en Friese oranjekoek volgt een ‘sneak preview’ in de zaal met een korte presentatie. Met je eerste rang theaterticket geniet je intens van de adembenemende musical. Intensieve inspanning vraagt natuurlijk om een goede verzorging van de innerlijke mens. Stempel tot twee drankjes en snert of een broodje bal of worst op je Koek en Zopie kaart.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op de speciaal aangelegde parkeerplaats aan de Newtonweg 2 in Leeuwarden. Vooraf gekochte parkeerkaarten kosten € 10,00. Op maandag 12 februari sturen we een open bevestigingsmail om desgewenst onderling af te stemmen over carpoolen en delen van de parkeerkosten.

TIPS
De in de uitnodiging genoemde drankjes en hapjes zijn geen maaltijd vervangers. We raden je daarom aan om vooraf te eten. Hoewel het prima toeven is in het theater, adviseren we om je lekker warm te kleden. Dat is net iets comfortabeler.

AANMELDEN
Wil jij dit meemaken? Meld je dan t/m 11 februari aan bij Sabina en Annemieke. Je ontvangt van hen een mail met een reactie op je aanmelding.

LET OP: Er is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. Meld je daarom met maximaal twee mensen per bedrijf aan. Het kan voorkomen dat je geen bevestiging maar een melding ontvangt dat je bent ingeschreven op de reservelijst. Mocht je een bevestiging hebben ontvangen maar uiteindelijk onverhoopt verhinderd zijn, informeer Sabina en Annemieke dan alsjeblieft zo spoedig mogelijk zodat zij de eerstvolgende op de reservelijst kunnen uitnodigen.

Sabina en Annemieke zien je aanmelding met veel enthousiasme tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Ivo Krikke, Sabina Rietveld, Mirjam Bos, Ronald Visser en Jeroen Feenstra