5 april 2024 – AMUSE ESCAPEROOM TOUR

,

Beschik jij over serieuze recherchecapaciteiten, ben je stressbestendig en een rasechte Bourgondiër? Dan is deze escaperoom echt iets voor jou. Een onheilspellend weerbericht houdt de gemoederen in Grou namelijk behoorlijk bezig. Moeten de Grousters zich opmaken voor een massale evacuatie of betreft het hier een persoonlijk dreigement vanuit de onderwereld? Versterk jij ons undercoverteam om, onder het genot van heerlijke amuses, het mysterie te ontrafelen? 

Het onderzoek vindt plaats op vrijdag 5 april 2024. Vanaf 17.30 uur ben je van harte welkom bij Oer’t Hout. Om 18.00 uur start hier de officiële briefing met aansluitend het veld recherche werk. Je undercover zoektocht leidt je langs tal van bedrijven in het centrum van Grou. Bij de horeca en detailhandel wordt je ontvangen met heerlijke amuses.

De deelnamefee is € 40,- p.p. voor BCG-leden en € 45,- p.p. voor niet BCG-Leden. De geanimeerde escaperoom met ruim tien amuses zijn in de prijs inbegrepen. Eventueel te nuttigen drankjes, verkrijgbaar bij de horeca, kan je ter plaatse afrekenen. Vanwege de voorbereidingen en het beperkte aantal beschikbare plaatsen is vooraf aanmelden noodzakelijk. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met een betaallink. Na ontvangst van je betaling is je reservering definitief en ontvang je een eerste schriftelijke briefing.

Graag tot 5 april om 17.30 uur bij Oer’t Hout.

Met vriendelijke groeten,

Sabina Rietveld, Mirjam Bos, Ivo Krikke, Ronald Visser, Jeroen Feenstra
info@businessclubgrou.nl

N.B. Deze escaperoom is samengesteld door Evenementenatelier in opdracht van BusinessClub Grou. De uitvoering wordt verzorgd door een samenwerking van horecaondernemers, detaillisten, acteurs al dan niet verbonden aan Krite Grou, het koor Ratjetoe en vrijwilligers van InformatiePunt Grou.