11 april 2024 -FINALE DE HET

,
Finalisten De HET 2024
Dit wil je niet missen!
Op donderdag, 11 april wordt tijdens een spannende finale de winnaar gekozen van de Leeuwarder ondernemersprijs De HET 2024.
 
Finalisten
Sinds de bekendmaking van de drie finalisten door wethouder Abel Reitsma op 7 maart jl, is de spanning te snijden. Op 11 april volgt voor de volgende ondernemers de ontknoping na een mooie, spannende en vooral intensieve periode:

  • Berino  | The Art of Beauty is een uniek beauty concept waar je voor verschillende behandelingen op het gebied van haar, haarwerken en beauty terecht kunt. (www.berino.nl)
  • OD Security richt zich op de ontwikkeling en productie van innovatieve bodyscanners voor het detecteren van verborgen voorwerpen en bedreigingen. (www.odsecurity.com)
  • Royal Vriesco | A House of Happiness ontwikkelt al meer dan 100 jaar duurzame op maat gemaakte gordijnen (www.ahouseofhappinProgress.com)

Programma
Het programma, georganiseerd door CommerciëleClubLeeuwarden, Gemeente Leeuwarden en BusinessClub Grou, ziet er als volgt uit:

17.00 uur        |        inloop/registratie
17.15 uur        |        in groepen van 20 personen rondleiding door het pand
18.00 uur        |        welkomstwoord Mascha Perquin (De HET) 
18.05 uur        |        verhaal over Van Vuuren Deuren (door Dennis Gijsman)
18.15 uur        |        diner, afgewisseld met:
                                 – pitches finalisten
                                 – toelichting Ynbusiness en jury over proces en finalisten
                                 – stemmen door publiek
                                 – bekendmaking winnaar De HET 2024 door wethouder Abel Reitsma 
                                   met aansluitend fotomoment
 
Locatie
Van Vuuren Grou, J.W. de Visserwei 5, 9001 ZE GROU, de winnaar van De HET 2023 en gastheer van deze bloedstollende finale, is sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Het bedrijf heeft een lange historie en komt voort uit de bedrijven Halbertsma deuren uit Grou en Picus deuren uit Eindhoven.
 
Deelname
Als mede organisator stelt BusinessClub Grou toegangsbewijzen beschikbaar voor de eerste 20 BCG-leden die zich aanmelden (maximaal één toegangsbewijs per bedrijf wordt bekostigd door BusinessClub Grou). Zodra de 20 toegangskaarten zijn vergeven en voor tweede en meer inschrijvingen per bedrijf geldt een eigen bijdrage van € 79,- per persoon.
Ter ere van Van Vuuren Deuren en ter ondersteuning van Berino, the art of beauty, hopen we zo bij te dragen aan een mooie vertegenwoordiging van ondernemers uit Grou e.o..

Afmelden
Kosteloos afmelden kan tot uiterlijk dinsdag, 9 april. Daarna of in geval van no show wordt door de organisatie € 79,- in rekening gebracht.

Graag tot donderdag 11 april om 17.00 uur bij Van Vuuren.

Met vriendelijke groeten,

Sabina Rietveld, Mirjam Bos, Ivo Krikke, Ronald Visser, Jeroen Feenstra