Verzuim, preventie & reïntegratie – 25 april 2024

Als ondernemers bieden we onze medewerkers graag een fijne, veilige en gezonde werkplek waar mensen gemotiveerd zijn en zich verbonden voelen met onze bedrijven. Toch maken we allemaal vroeg of laat mee dat medewerkers om de een of andere reden in een verzuimtraject geraken.

Om ons hierop voor te bereiden geven Brenda Damkat & Elco Louwinger met hun team van Eureca Advies, gespecialiseerd in verzuim, verzuimpreventie en reïntegratietrajecten, ons in een informele setting een inkijkje in de wettelijke verplichtingen van ondernemers. Aan de hand van reële praktijkvoorbeelden krijgen we relevante informatie op het gebied van onder andere Verzuim, Ri&E, sociale wetgeving, verlof of verzuim, arbodiensten en bedrijfsartsen, verzekeringen, als ook rechten en plichten voor werkgever en werknemer.

Het programma ziet er op donderdag 25 april als volgt uit:
19.30 uur ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
19.45 uur start interactieve lezing
20.45 uur afsluitende borrel
21.30 uur afsluiting

Voor deze bijeenkomst nodigen Brenda & Elco en hun team ons uit bij hun bedrijf Eureca Advies aan de Hoflânswei 2 in Grou. Ter voorbereiding ontvangen Sabina en Annemieke graag je aanmelding als je er op 25 april bij bent. Inschrijven kan tot woensdag 24 april.

Graag tot donderdag 25 april om 19.30 uur bij Eureca, Hoflânsweg 2 in Grou.

Met vriendelijke groeten,

Team Eureca advies , Mirjam Bos, Sabina Rietveld, Ivo Krikke, Jeroen Feenstra en Ronald Visser