20 juni 2023 – GAVC 100 jaar

,

Beste BCGer,

Ondernemen en sporten gaan hand in hand. v.v. GAVC bestaat dit seizoen 100 jaar. Een mooi seizoen om de ondernemers uit Grou e.o. uit te nodigen op onze mooie club. En welk moment zou dan beter zijn dan tijdens de feestavond met o.a. de legendarische scheidsrechter Bas Nijhuis? In de bijlage vind je de uitnodiging. De uitnodiging verplicht je tot niets. We willen er een feestje van maken en daar hebben we leuke mensen voor nodig!

Aanmelden is simpel. Klik hier en laat weten met wie je komt.

En lijkt het jou leuk om eens een wedstrijd bij te wonen? Dat kan nu nog. Het seizoen is spannender dan ooit tevoren! In een competitie met 13 teams waarvan er 2 sowieso degraderen en er 3 mogelijk degraderen is het dus ontzettend spannend. Het is met zekerheid te zeggen dat de climax voor v.v. GAVC 1 pas in de laatste speelronde zal plaatsvinden. Dit is nog de enige en tevens laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Wat het resultaat ook zal worden, na de wedstrijd wordt het een feestje! De wedstrijd vindt plaats op 27 mei om 15:00.

 

Graag tot dan of anders tot 20 juni a.s.

Met vriendelijke groet,

Klaas Siderius

v.v. GAVC